Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil du bryte forbindelsen med Egypt?

Likuds Knesset-medlem Yuval Steinitz mener det var en "stor feil" av utenriksdepartementet å hindre at den amerikanske kongressen fikk se en video som avslører at egyptiske soldater gir hjelp til Hamas-terrorister. – Israel kunne ha vunnet en viktig seier i den amerikanske kongressen og overbevist dem om at Egypt ikke er i stand til å forsvare Gaza-grensen, sa Steinitz til utenriksminister Tzipi Livni mandag. Livni, som hadde møtt frem i Knessets utenriks- og forsvarskomite, svarte med å stille Steinitz et spørsmål i retur: – Noen ting gjør vi i det offentlige rom, andre ting gjør vi i kongressen og andre ting skjer bak scenen. Hvert skritt må vurderes nøye. For å ta et ekstremt tilfelle – ville du brutt forbindelsen med Egypt på grunn av våpensmuglingen? – Egypt spilte en positiv rolle i Annapolis, fortsatte Livni, men det endrer ikke det faktum at deres innsats på Gaza-grensen er forferdelig og problematisk. Våpensmuglingen reduserer sjansene for at pragmatiske krefter på Gaza-stripen og Vestbredden vil gjenvinne kontroll.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart