Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vil gjøre det lettere å konvertere

Statsminister Ehud Olmert ønsker å strømlinjeforme det offentlige konverteringssystemet til jødedom, melder Ha’aretz. Målet er å gjøre det lettere for ikke-jødiske immigranter å konvertere. En egen komite har allerede studert konverteringssystemet og kommet med en rekke anbefalinger. Nå vil Olmert danne en arbeidsgruppe av involverte parter som skal utarbeide en handlingsplan. Det blir antatt at Olmert vil provosere sine ultra-ortodokse koalisjonspartnere i regjeringen dersom han aksepterer alle komiteens anbefalinger. Den nye arbeidsgruppen blir derfor, av anonyme tjenestemenn, kritisert som en utsettelse av problemet. Omkring 300.000 ikke-jødiske innvandrere har kommet til Israel siden 1990, først og fremst fra det tidligere Sovjetunionen. Kun svært få av disse har konvertert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart