Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jeg går ikke av etter Winograd-rapporten

I januar er det ventet at Winograd-komiteen kommer med sin endelige rapport om den politiske og militære toppledelsens håndtering av Den andre Libanon-krigen. I den første delrapporten, som ble sluppet 30. april, kom komiteen med kraftig kritikk av statsminister Ehud Olmert, men det fikk ikke avgjørende politiske konsekvenser. – Jeg planlegger ikke å gå av på grunn av [den endelige] Winograd-rapporten, sa statsminister Ehud Olmert i et møte med Knesset-medlemmer fra Meretz onsdag. Meretz, som utgjør venstreopposisjonen til Olmert-regjeringen, vil etter alt å dømme kreve statsministerens avgang etter publiseringen av den endelige rapporten. Statsministeren har begynt å pleie kontakten med Meretz mer for å kunne ha dem i bakhånd dersom høyrepartiene trekker seg fra koalisjonen. Israel Beiteinu og Shas har truet med å trekke seg dersom Israel gjør noen store kompromisser i Annapolis-prosessen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart