Livni har gått over grensen

President Hosni Mubarak liker dårlig at Israels utenriksminister Tzipi Livni kritiserer Egypts innsats på grensen til Gaza-stripen. – Det er veldig lett å sitte på et kontor og kritisere vår innsats på bakken, sier Mubarak i et ekslusivt intervju med Yedioth Aharonoth. Presidenten mener Livni burde, dersom hun er misfornøyd, tatt en telefon til Kairo eller sendt en klage på annen måte, i stedet for å kritisere Egypt offentlig under et komitemøte i Knesset. – Egypts innsats på Gaza-grensen er forferdelig og problematisk, sa Livni mandag. – Slike uttalelser bidrar til å ødelegge atmosfæren. Forholdet til Israel er veldig viktig for meg, ikke ødelegg det, advarer Mubarak. – Dersom dere ikke godtar vår behandling av våpensmugling, er dere velkomne til å gjøre jobben på egenhånd, sier Mubarak. Han hevder at våpen som kommer inn til Hamas ikke har sitt opphav i Egypt, og at de blir fraktet sjøveien.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart