Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Livni har gått over grensen

President Hosni Mubarak liker dårlig at Israels utenriksminister Tzipi Livni kritiserer Egypts innsats på grensen til Gaza-stripen. – Det er veldig lett å sitte på et kontor og kritisere vår innsats på bakken, sier Mubarak i et ekslusivt intervju med Yedioth Aharonoth. Presidenten mener Livni burde, dersom hun er misfornøyd, tatt en telefon til Kairo eller sendt en klage på annen måte, i stedet for å kritisere Egypt offentlig under et komitemøte i Knesset. – Egypts innsats på Gaza-grensen er forferdelig og problematisk, sa Livni mandag. – Slike uttalelser bidrar til å ødelegge atmosfæren. Forholdet til Israel er veldig viktig for meg, ikke ødelegg det, advarer Mubarak. – Dersom dere ikke godtar vår behandling av våpensmugling, er dere velkomne til å gjøre jobben på egenhånd, sier Mubarak. Han hevder at våpen som kommer inn til Hamas ikke har sitt opphav i Egypt, og at de blir fraktet sjøveien.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart