Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fatahs væpnede menn er fortsatt aktive

Innenriksminister Abdel Razak Yahya i de palestinske selvstyremyndighetene hevdet nylig at Fatahs Al-Aqsa Martyrbrigader er avviklet. Dette blir motbevist av Jerusalem Posts velinformerte arabisk-israelske journalist Khaled Abu Toameh. – Israels operasjon i Nablus fra torsdag i forrige uke har bevist at flere titalls aktivister fra Fatah ikke har oppgitt sine våpen og fortsetter planlegging av angrep mot Israel, skriver Toameh. I løpet av de siste dagene har IDF arrestert 19 væpnede menn tilknyttet Fatah og Al-Aqsa Martyrbrigader. To offiserer i palestinernes militære etterretning, Shadi al-Sakhel og Ahmed Hisham, er også arrestert, mistenkt for å hjelpe Al-Aqsa Martyrbrigadene. Det israelske raidet beviser også at de palestinske sikkerhetsstyrkene ikke har gjort effektive tiltak mot terror-nettverket i Nablus, til tross for utplassering av 300 ekstra politimenn for flere uker siden. – Sikkerhetsstyrkene har grepet fatt i lokale kriminelle, men ikke gjort nok for å stanse de væpnede Fatah-mennene, sier flere palestinske kilder i Nablus. Al-Aqsa Martyrbrigader fortsetter å sende ut daglige rapporter om sine operasjoner på Vestbredden og Gaza-stripen. Terrorgruppen tar på seg ansvaret for flere av rakettangrepene fra Gaza-stripen. – Et annet bevis på at gruppen fortsatt er aktiv fikk vi på Vestbredden i forrige uke, da mange medlemmer av gruppen deltok i offentlige parader i anledning Fatahs 43-jubileum, skriver Toameh.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart