Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg ville drepe jøder

En palestiner fra Jeriko, væpnet med en stor kjøkkenkniv, ble arrestert i nærheten av Beit Dagan-krysset søndag kveld. – Jeg kunne ikke finne arbeid og jeg har ikke oppholdstillatelse, så jeg bestemte meg for å drepe jøder, skal mannen ha tilstått til politiet da han ble lagt i håndjern, i følge Yedioth Aharonoth. Politiet kan ikke forklare hvordan palestineren kom seg inn i landet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart