Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Olmert vil ikke la Netanyahu møte Bush

Når utenlandske statsoverhoder besøker Israel, er det vanlig at de også møter opposisjonslederen i Knesset for å få en alternativ versjon enn den regjeringsmedlemmene gir. President George W. Bush har ikke satt av tid til et møte med Likud-leder Benjamin Netanyahu under sitt besøk denne uken. – Det ville være rett av presidenten å ta seg tid til å lytte til en som representerer over halvparten av det israelske folk, en som går imot Annapolis-prosessen, sier Netanyahu. – Statsministerens kontor gjør alt de kan for å nekte Netanyahu et møte med Bush, sier kilder i Likud til Jerusalem Post. En kilde i regjeringspartiet Kadima skyver ansvaret over på Det hvite hus. – I Det hvite hus mener de Netanyahu er en løgner, på grunn av hans oppførsel da han var statsminister [på 1990-tallet], sier en Kadima-kilde. – Slike påstander er "latterlige", svarer Likud talsmenn.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart