Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen demonstrasjoner mot Bush tillatt

De palestinske selvstyremyndighetene har innført portforbud i minst halve byen under president George W. Bushs besøk torsdag. Lokalbefolkningen får ikke lov til å kjøre bil og er bedt om å holde seg innendørs. Det er også innført demonstrasjonsforbud, og truet med arrestasjoner mot alle som ikke følger påleggene. Rundt Mukata-komplekset, hvor PA-formann Mahmoud Abbas har kontorer, er sikkerheten ekstra innskjerpet. Polititalsmann Adnan al-Damiri advarer palestinerne i nærheten å stå på hustak under Bushs besøk. – Palestinske politimenn som vokter Mukata vil ikke få lov til å bære skarp ammunisjon og ingen palestinske livvakter vil få lov til å komme i nærheten av Bushs følge, skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart