Ingen demonstrasjoner mot Bush tillatt

De palestinske selvstyremyndighetene har innført portforbud i minst halve byen under president George W. Bushs besøk torsdag. Lokalbefolkningen får ikke lov til å kjøre bil og er bedt om å holde seg innendørs. Det er også innført demonstrasjonsforbud, og truet med arrestasjoner mot alle som ikke følger påleggene. Rundt Mukata-komplekset, hvor PA-formann Mahmoud Abbas har kontorer, er sikkerheten ekstra innskjerpet. Polititalsmann Adnan al-Damiri advarer palestinerne i nærheten å stå på hustak under Bushs besøk. – Palestinske politimenn som vokter Mukata vil ikke få lov til å bære skarp ammunisjon og ingen palestinske livvakter vil få lov til å komme i nærheten av Bushs følge, skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart