Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Åpner formelle forhandlinger om alle grunnleggende spørsmål

De israelske og palestinske forhandlingsgruppene har fått beskjed om å starte forhandlinger om alle grunnleggende spørsmål, inkludert Jerusalem, flyktninger og grensene for en fremtidig palestinsk stat. – Vi venter at prosessen vil starte om kort tid, sier statsminister Ehud Olmerts talsmann Mark Regev. Strategiminister Avigdor Lieberman, som leder det mest høyreorienterte partiet i regjeringskoalisjonen, har varslet at han trekker Israel Beiteinu fra regjeringen når forhandlinger om grunnleggende spørsmål starter. Medarbeidere av Olmert tar ikke dette så tungt. For det første kommer ikke Lieberman til å skape noen regjeringskrise under president George W. Bushs besøk. For det andre, påpeker kildene til Jerusalem Post, har forhandlingsgruppene drøftet grunnleggende spørsmål helt siden samtalene startet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart