Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Vi avviser demilitarisert stat

Palestinske lederes verbale offensiv trappes opp noen dager før USAs president George W. Bush ankommer området. – Israel gjør alt de kan for å sabotere det vi kom til enighet om på Annapolis-toppmøtet, hevder Nabil Shaath, en nær medarbeider av PA-formann Mahmoud Abbas. – Utsiktene til et snarlig gjennombrudd i Annapolis-prosessen er redusert etter at det kom meldinger om at Israel vil presentere krav om en demilitarisert palestinsk stat, sier palestinske tjenestemenn i Ramallah. I følge PA-ledere vil Israel kreve at israelske forsvarsstyrker kan operere på territoriet til en fremtidig palestinsk stat for å stanse terrorangrep og truende invasjoner fra øst. – En palestinsk stat som ikke har en sterk sikkerhetsstyrke vil ikke være i stand til å overleve en eneste dag. Hver dag sender Israel et nytt budskap om at de ikke ønsker fred med sine naboer, sier en fremstående tjenestemann i PA til Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Den strategiske dybden som Vestbredden gir ved en eventuell invasjon fra øst er avgjørende for Israels forsvar. Under den andre intifadaen deltok palestinske sikkerhetsstyrker aktivt i terrorhandlinger mot Israel. Militante palestinere ansatt i offisielle sikkerhetstjenester har også deltatt i terrorangrep i november og desember.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart