Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel vil fortsette å bygge i Jerusalem og de store bosetningsblokkene

Israel kommer til å fortsette å la de jødiske bydelene i Øst-Jerusalem og de store jødiske byene på Vestbredden få vokse, varsler en israelsk tjenestemann torsdag. – Ingen i regionen kan forvente at Israel skal tolke det slik at byggestans er relevant for vår hovedstad, sier han til Jerusalem Post. – Det blir forstått [i det internasjonale samfunn] at noe aktivitet vil fortsette i tett befolkede områder [på Vestbredden], hevder han. USAs utenriksminister Condoleezza Rice sa onsdag at USA er imot all nybygging i Har Homa, en jødisk bydel som ligger sørøst i Jerusalem. Palestinerne krever at Israel fryser all bosetningsaktivitet på hele Vestbredden og i Øst-Jerusalem. Bakgrunn: Temasiden om bosetninger

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart