Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jerusalem under israelsk kontroll til evig tid

Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu fikk likevel møte George W. Bush under hans besøk i Israel. Tidligere i uken ble statsministerens kontor beskyldt for å blokkere et møte mellom Likud-lederen og den amerikanske presidenten. – Jerusalem tilhører det jødiske folk og vil forbli under israelsk suverenitet til evig tid, sa Netanyahu til Bush torsdag morgen. Netanyahus samtaler med Bush fokuserte spesielt på trusselen fra Iran. Likud-lederen har ledet et internasjonalt initiativ for å innføre nye sanksjoner mot den islamske republikken som truer Israel med utslettelse. – Jeg setter pris på Bushs rolle i å beskytte den frie verden fra ekstremistisk islamsk terror, sier Netanyahu. Møtet, hvor Bushs nærmeste sikkerhetspolitiske rådgivere deltok, varte 45 minutter lenger enn planlagt, skriver Ha’aretz. Bakgrunn: Temasiden om Jerusalem


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart