Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Egypt har motarbeidet oss i årevis

Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit truer med å "gjengjelde" dersom israelske klager på grensekontrollen mot Gaza-stripen skader forholdet mellom Egypt og USA. – Dersom de [israelerne] fortsetter å presse på, påvirker amerikansk-egyptiske relasjoner og skader egyptiske interesser, vil Egypt helt sikkert gjengjelde og skade deres [Israels] interesser, sa Gheit i et tv-intervju tidligere denne uken. – Vi har klør som kan gjengjelde i alle retninger og gjennom diplomati, la Gheit til, uten å utdype nærmere hva han mente. Tjenestemenn i Jerusalem påpeker at Egypt har motarbeidet Israel i internasjonale forum i årevis. – Gheits trussel innebærer ikke noe nytt, sier israelske kilder til Jerusalem Post. I desember ledet Egypt kampen for å motarbeide et israelsk resolusjonsforslag i FNs generalforsamling. Forslaget om utvikling og overføring av landbruksteknologi gikk til slutt gjennom, som det første israelske resolusjonsforslaget i FNs historie. – Til slutt kunne ikke Egypt annet enn å avstå fra stemmegivningen, da de så hvor mange land som støttet forslaget, men de prøvde å blokkere det fra starten av, forteller en israelsk tjenestemann. I 2005 skal Egypt også ha blokkert israelsk deltakelse i en internasjonal sportskonkurranse for landene rundt Middelhavet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart