En rakett har aldri rammet lengre nord

En palestinsk terror-rakett fra Gaza-stripen landet i nærheten av et hotell nord i den israelske Middelhavsbyen Ashkelon torsdag morgen. – Det er første gang en rakett fra Gaza-stripen har rammet så langt nord, skriver Jerusalem Post. Rekkevidden til raketten av typen 122 mm Grad Katyusha er beregnet til 16,5 kilometer. Raketten slo ned i et åpent område og forårsaket ikke skade på personer eller eiendom. Torsdag morgen opererte israelske bakkestyrker innenfor et begrenset område sør på Gaza-stripen. En Hamas-soldat ble skadet og syv andre palestinske geriljasoldater skadet under kampene. Onsdag kveld ble kibbutz Zikim sør for Ashkelon rammet av en Kassam-rakett. Samme kveld ble en av lederne i terrorgruppen PRC skadet i et israelsk luftangrep mot kjøretøyet hans i Gaza by.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart