Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Finansminister Bar-On vil skattlegge for miljøet

Finansminister Ronnie Bar-On ønsker seg et mer miljøvennlig Israel, og ønsker derfor å innføre «grønne skatter», melder Jerusalem Post. Går forslaget igjennom i Knesset blir Israel et av de første landene som «straffer» kjøpere av biler som ikke er miljøvennlige nok. Dette vil skje gjennom økt beskatning på miljøfiendtlig kjøretøy. – Dette forslaget plasserer Israel i teten når det gjelder tiltak for å beskytte miljøet, hevder finansministeren.. – Vi er forpliktet til å innføre dette programmet, og det vil forhåpentligvis bli brukt som et springbrett av regjeringen for å begynne på nye miljøvennlige prosjekter, legger han til. Inkludert i denne miljøsatsingen ligger det en plan for å oppmuntre israelske trafikanter til å ta i bruk mer miljøvennlig drivstoff.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart