Finansminister Bar-On vil skattlegge for miljøet

Finansminister Ronnie Bar-On ønsker seg et mer miljøvennlig Israel, og ønsker derfor å innføre «grønne skatter», melder Jerusalem Post. Går forslaget igjennom i Knesset blir Israel et av de første landene som «straffer» kjøpere av biler som ikke er miljøvennlige nok. Dette vil skje gjennom økt beskatning på miljøfiendtlig kjøretøy. – Dette forslaget plasserer Israel i teten når det gjelder tiltak for å beskytte miljøet, hevder finansministeren.. – Vi er forpliktet til å innføre dette programmet, og det vil forhåpentligvis bli brukt som et springbrett av regjeringen for å begynne på nye miljøvennlige prosjekter, legger han til. Inkludert i denne miljøsatsingen ligger det en plan for å oppmuntre israelske trafikanter til å ta i bruk mer miljøvennlig drivstoff.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart