Jeg kommer tilbake i mai

George W. Bushs første besøk i Israel som USAs president er historie, men han vil komme tilbake allerede i mai. Israelske ledere har invitert Bush til å delta på statens 60-års jubileum. – Hjertelig takk for invitasjonen til å komme tilbake. Jeg kommer, varslet Bush like før han gikk ombord i presidentflyet Air Force One fredag ettermiddag. – Det er en god sjanse for fred, og jeg vil hjelpe dere, sa Bush. Et besøk i Galilea var Bushs siste opplevelse i Israel. En munk leste fra evangeliene for presidenten i området hvor man mener Jesus holdt Bergprekenen. Det ble også tid til et besøk i Kapernaum ved Genesaretsjøen. Reportere spurte Bush hvordan det var å gå i Jesu fotspor. – Det var en fantastisk opplevelse, svarte Bush, i følge Yedioth Aharonoth. Neste stopp på Bushs Midtøsten-reise er Kuwait. Israelsk luftrom ble stengt for annen sivil luftfart i 15 minutt da Air Force One tok av.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart