Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Jeg kommer tilbake i mai

George W. Bushs første besøk i Israel som USAs president er historie, men han vil komme tilbake allerede i mai. Israelske ledere har invitert Bush til å delta på statens 60-års jubileum. – Hjertelig takk for invitasjonen til å komme tilbake. Jeg kommer, varslet Bush like før han gikk ombord i presidentflyet Air Force One fredag ettermiddag. – Det er en god sjanse for fred, og jeg vil hjelpe dere, sa Bush. Et besøk i Galilea var Bushs siste opplevelse i Israel. En munk leste fra evangeliene for presidenten i området hvor man mener Jesus holdt Bergprekenen. Det ble også tid til et besøk i Kapernaum ved Genesaretsjøen. Reportere spurte Bush hvordan det var å gå i Jesu fotspor. – Det var en fantastisk opplevelse, svarte Bush, i følge Yedioth Aharonoth. Neste stopp på Bushs Midtøsten-reise er Kuwait. Israelsk luftrom ble stengt for annen sivil luftfart i 15 minutt da Air Force One tok av.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart