Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Angrepet med to Katyusha-raketter fra Libanon

Israel ble angrepet med to 107 mm Katyusha-raketter natt til tirsdag. Rakettene slo ned i byen Shlomi, den ene på balkongen til et bolighus og den andre ved en lyktestolpe. Det er fortsatt uklart hvilken fiendtlig gruppe som stod bak angrepet, som kommer kun ett døgn før president George W. Bushs besøk. Det israelske forsvaret holder Hizbollah ansvarlig. – Ingenting skjer i Sør-Libanon uten at Hizbollah vet om det, sier en fremstående forsvarskilde til Jerusalem Post. Til syvende og sist hviler også ansvaret på den libanesiske regjeringen, legger kilden til. – Terrorgruppene prøver å sette fyr på regionen og markere seg før Bushs besøk, sier Israels integreringsminister Ya’acob Edri til Hærens Radio. En høyt rangert libanesisk offiser avviser nyhetsmeldingen om rakettangrepet som "fullstendig fabrikert". Den internasjonale UNIFIL-styrken etterforsker saken. I tillegg til Hizbollah, har flere palestinske militsgrupper operative grupper i Libanon. Dagens angrep var det andre rakettangrepet fra Sør-Libanon etter Den andre Libanon-krigen tok slutt i august 2006. Nord-Israel ble også rammet av to Katyusha-raketter i juni 2007.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart