Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Trodde rakettene bare var torden

Katyusha-rakettene slo ned i Shlomi i Vest-Galilea omkring klokken to tirsdag morgen. – Flere innbyggere sier at de trodde eksplosjonene bare var tordenvær, sier ordfører i Shlomi, Gabi Na’aman til Hærens Radio. Først på morgenkvisten ble rakettene oppdaget, forteller Simona Solomonov som fikk skader på huset sitt av den ene raketten. – Vi hørte et smell på natten, men mannen sin sa det bare var torden og lyn. Jeg ventet på alarmsirenen som kaller oss til tilfluktsrommet, men den kom aldri. Klokken syv kom svigersønnen min tilbake fra synagogen og så metallet fra raketten, sier Solomonov til Hærens Radio. Rakettene ble ikke oppdaget av IDFs varslingssystemer, fordi de ikke alltid er operative, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart