Vi er ikke forpliktet til å akseptere kompensasjon

– Palestinerne er ikke forpliktet til president George W. Bushs forslag om å gi økonomisk kompensasjon til de palestinske flyktningene, sier den politiske rådgiveren til PA-formann Mahmoud Abbas, Nimer Hammad. – økonomisk kompensasjon «er bare det personlige synet til USAs president», legger Hammad til i et intervju med Asharq Alawsat. President Bush mener den fremtidige palestinske staten må bli løsningen på det palestinske flyktningeproblemet, akkurat som Israel har blitt en nødhavn for jødiske flyktninger. Palestinernes krav om flyktningenes «rett til å vende tilbake» bidro sterkt til sammenbruddet i forhandlingene i 2000/2001.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart