Ulovlige utposter er en skam

Statsminister Ehud Olmert mener det er en «skam» at Israel ikke har tatt affære mot de ulovlige utpostene på Vestbredden. Det refererer en av deltakerne fra et møte som Olmert har hatt med regjeringsmedlemmer fra Kadima. I det internasjonale veikartet for fred fra år 2003 har Israel forpliktet seg til å avvikle flere titalls små utposter som bosettere har etablert spredt utover Vestbredden etter mars 2001. Utpostene ble bygget uten offisiell godkjennelse, men med underforstått eller aktiv støtte fra israelske myndigheter, skriver Jerusalem Post. – Etter Olmert ble statsminister er ikke en eneste utpost avviklet. Olmert bør stanse å være en kommentator og gå til handling mot de illegale utpostene, sier en talsmann for den venstreorienterte organisasjonen Peace Now.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart