Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ulovlige utposter er en skam

Statsminister Ehud Olmert mener det er en «skam» at Israel ikke har tatt affære mot de ulovlige utpostene på Vestbredden. Det refererer en av deltakerne fra et møte som Olmert har hatt med regjeringsmedlemmer fra Kadima. I det internasjonale veikartet for fred fra år 2003 har Israel forpliktet seg til å avvikle flere titalls små utposter som bosettere har etablert spredt utover Vestbredden etter mars 2001. Utpostene ble bygget uten offisiell godkjennelse, men med underforstått eller aktiv støtte fra israelske myndigheter, skriver Jerusalem Post. – Etter Olmert ble statsminister er ikke en eneste utpost avviklet. Olmert bør stanse å være en kommentator og gå til handling mot de illegale utpostene, sier en talsmann for den venstreorienterte organisasjonen Peace Now.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart