Ber Bush løslate Jonathan Pollard

Det religiøse partiet Shas, som er med i Ehud Olmerts regjeringskoalisjon, varsler større vilje til kompromisser med palestinerne dersom USA løslater Jonathan Pollard. Visestatsminister og Shas-leder Eli Yishai presenterer tilbudet i et brev undertegnet av partiets åndelige leder, rabbi Ovadia Yosef. Yishai håper statsminister Olmert vil overlevere brevet til Bush. – Å løslate Pollard vil bidra til å skape en nasjonal konsensus når tiden kommer for en politisk utvikling, skriver Yosef. Shas har tidligere avvist løslatelse av palestinske fanger, men nå skriver partiet at det "vil være vanskelig" å avvise slike tiltak dersom USA løslater Pollard.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart