Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ber Bush løslate Jonathan Pollard

Det religiøse partiet Shas, som er med i Ehud Olmerts regjeringskoalisjon, varsler større vilje til kompromisser med palestinerne dersom USA løslater Jonathan Pollard. Visestatsminister og Shas-leder Eli Yishai presenterer tilbudet i et brev undertegnet av partiets åndelige leder, rabbi Ovadia Yosef. Yishai håper statsminister Olmert vil overlevere brevet til Bush. – Å løslate Pollard vil bidra til å skape en nasjonal konsensus når tiden kommer for en politisk utvikling, skriver Yosef. Shas har tidligere avvist løslatelse av palestinske fanger, men nå skriver partiet at det "vil være vanskelig" å avvise slike tiltak dersom USA løslater Pollard.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart