Fordømmer Israels Gaza-operasjoner som «en massakre»

Israelske forsvarsstyrker har drept minst 17 palestinere i kamper med de palestinske militsstyrkene på Gaza-stripen tirsdag. Minst 14 av disse er medlemmer av væpnede grupper. Tre av ofrene er sivile, i følge Ha’aretz. PA-formann Mahmoud Abbas fordømmer operasjonene som "en massakre" som palestinerne ikke vil glemme. – Det var en massakre mot vårt folk i dag, og vi sier til verden at vårt folk ikke vil forbli stille mot slike forbrytelser, sier Abbas. Fatah-bevegelsen til PA-formann Mahmoud Abbas mistet kontroll over Gaza-stripen da terrororganisasjonen Hamas tok kontroll over Gaza-stripen i juni 2007. I 2007 ble Israel angrepet med omlag 1600 raketter fra området.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart