Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Olmert nekter å erklære krig selv om kampene er i gang

Carlos Andres Muscara Chavez (20) fra Ecuador ble skutt og drept av palestinske terrorister tirsdag morgen. Carlos arbeidet på en potetåker omkring hundre meter fra grensegjerdet rundt det Hamas-kontrollerte området. Opposisjonen i den israelske nasjonalforsamlingen Knesset reagerer sterkt etter angrepet. – Akkurat som under Den andre Libanon-krigen er statsminister Ehud Olmert uvillig til å erklære krig og unntakstilstand, selv om kampene allerede har startet, sier Yuli Edelstein fra Likud. Aryeh Eldad fra det mest høyreorienterte partiet i Knesset, NU-NRP, mener angrepet stiller regjeringen på valg – enten må terroren elimineres, eller så må man kapitulere. – At innbyggerne i sør blir overlatt til snikskyttere og Katyusha-angripere er en pågående forbrytelse fra den israelske regjering, sier Eldad. Fra venstresiden advarer Meretz-partiet mot opptrapping på Gaza-stripen. – Tilbakeholdenhet er styrke, sier Knesset-medlem Ran Cohen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart