Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Syria og Iran prøver å styrte Abbas

Palestinske tjenestemenn i Ramallah hevder regimene i Damaskus og Teheran har trappet opp sine forsøk på å styrte PA-formann Mahmoud Abbas og Fatah-partiet. – Syrere og iranere "oppmuntrer" Hamas og andre radikale palestinske grupper til å etablere en ny organisasjon som skal erstatte PLO, forteller kildene til Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Hamas og ti andre palestinske grupper skal, i følge ledere i Hamas og Islamsk Jihad, møtes i Damaskus 23. januar for å drøfte hvordan de kan ta makten fra Fatah og trappe opp terrorangrepene mot Israel. Hamas har aldri vært medlem av PLO, som domineres av Fatah-bevegelsen til avdøde Yasser Arafat og nåværende PA-formann Mahmoud Abbas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart