Syria og Iran prøver å styrte Abbas

Palestinske tjenestemenn i Ramallah hevder regimene i Damaskus og Teheran har trappet opp sine forsøk på å styrte PA-formann Mahmoud Abbas og Fatah-partiet. – Syrere og iranere "oppmuntrer" Hamas og andre radikale palestinske grupper til å etablere en ny organisasjon som skal erstatte PLO, forteller kildene til Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. Hamas og ti andre palestinske grupper skal, i følge ledere i Hamas og Islamsk Jihad, møtes i Damaskus 23. januar for å drøfte hvordan de kan ta makten fra Fatah og trappe opp terrorangrepene mot Israel. Hamas har aldri vært medlem av PLO, som domineres av Fatah-bevegelsen til avdøde Yasser Arafat og nåværende PA-formann Mahmoud Abbas.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart