Kan koste samfunnet en halv milliard kroner

Den nylig avsluttede lærerstreiken kan komme til å koste det israelske samfunnet opp mot 500 millioner kroner, melder Jerusalem Post. Summen er den samlede kostnadsberegningen av et tapt semester. Det ser nemlig ut til at det tre måneder lange førstesemesteret kan bli avblåst. Dette vil i så fall føre til at en rekke bachelorstudenter ikke blir integrert i arbeidsmarkedet til tidligere beregnet tid. – Vi mener at nok en slik belastning på arbeidsmarkedet vil bli svært vanskelig å akseptere. Titusenvis vil ikke ta del i arbeidsmarkedet i tide, sier Israels handelsorganisasjon. De legger til at dersom semesteret blir avlyst, "må universitetspengene bli delvis tilbakebetalt til studentene, som igjen ville bety en finansiell kollaps for universitetene."

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart