Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Frykter tettere rakett-regn

Israelske offiserer fra Sørkommandoen frykter en ytterligere opptrapping i palestinernes rakettkrig mot Sderot. Onsdag ettermiddag og kveld ble Israel angrepet med mer enn 40 Kassam-raketter fra Gaza-stripen. – De vet ikke når og hvordan disse angrepene vil ta slutt, forteller Sderot-ordfører Eli Moyal etter et møte han hadde med IDF-offiserene onsdag. Torsdag morgen fortsetter rakettene å regne ned over Sderot. Jerusalem Post skriver om minst ti raketter klokken 08.19 lokal tid. Det er vanlig at de palestinske terroristene konsentrerer angrepene i morgentimene, når det er størst sjanse for å treffe barn og voksne på vei til skole og arbeid. I følge Yedioth Aharonoth er flere boliger skadet av rakettregnet torsdag morgen. En kvinne ble lettere skadet og flere fikk sjokkskader. – Vi vil øke presset på Gaza-stripen for å stanse angrepene med Kassam-raketter, varsler forsvarsminister Ehud Barak. Tre sivile palestinere ble drept da israelske luftstyrker prøvde å ramme et kjøretøy med terrorister onsdag ettermiddag. Av en ukjent grunn traff rakettene et annet kjøretøy i området, opplyser militære kilder til Ha’aretz. En militær granskning er startet. Senere på kvelden ble to militante palestinere drept i et liknende luftangrep. De israelske luftstyrkene har redusert andelen drepte sivile i luftangrep fra omkring 50 prosent i 2002-2003 til 2-3 prosent i 2007, skriver Ha’aretz.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart