Vandaliserte IFAs kontorer i Ramat Gan

Den israelske fotballen har slitt kraftig med hooligans de siste årene. Klubber som deltar i internasjonale turneringer har ved en rekke anledninger blitt straffet av UEFA for supporternes dårlige oppførsel. Ikke minst gjelder dette Beitar Jerusalem. Klubben regnes for å ha den største kjernen av hooligan-fans i landet. Da representantene for det israelske fotballforbundet (IFA) kom på jobb onsdag i byen Ramat Gan, ble de møtt av vandaliserte kontorlokaler. Sannsynligvis er det Beitar-fansen som også denne gangen har tråkket over streken, i følge Jerusalem Post. Drapstrusler var tagget på veggene mot IFA-formann Avi Luzon. Etter at fotballforbundet for noen uker siden besluttet å straffe Beitar Jerusalem for supporternes rasistiske oppførsel under en cupkamp i høst, har forholdet dem i mellom vært svært anstrengt. Etter onsdagens hendelse utstedte Beitar-president Arkadi Gaydamak en pressemelding, der han truet med å gå av dersom fansens voldsbruk ikke stanset. Han vil også innstille sine pengegaver til klubben.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart