Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Har nådd sitt laveste nivå på ti år

I november 2007 falt arbeidsledigheten i Israel ned til 6,6 prosent, i følge tall fra Statistisk sentralbyrå i Israel. Det er det laveste nivået på ti år. På et år falt dermed ledigheten med 1,5 prosentpoeng, siden november 2006. Antallet jobbsøkere sank også fra 7,5 prosent i tredje kvartal, til 7,3 prosent i fjerde kvartal av 2007. Samtidig økte behovet for arbeidskraft med 5,3 prosent i november, sammenliknet med måneden før. Finansminister Ronnie Bar-On sier han er oppløftet over tallene, men at arbeidet ikke stanser her. – Vi må fortsette å implementere den sosiale agendaen for å sikre økningen i antallet arbeidere som deltar i arbeidslivet, for å kunne sikre en stabil nedgang i fattigdommen over tid, forklarer Bar-On.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart