8 av 10 israelere støtter flere likvidasjoner av terrorister

Et stort flertall israelere støtter opptrapping i målrettede drap på palestinske terrorister, i følge en ny meningsmåling fra Tel Aviv universitet. 81 prosent mener IDF bør øke bruken av dette virkemiddelet i sin anti-terror krig. Deltakerne i undersøkelsen "Peace Index" sa sin mening også i flere andre aktuelle politiske spørsmål. 60,5 prosent avviser forslaget om en våpenhvile-avtale med Hamas, hvor Hamas forplikter seg på å stanse rakettangrepene fra Gaza-stripen og IDF stanser angrep på Gaza-terroristene. 55 prosent mener Israel bør avvikle illegale utposter på Vestbredden. 39 sier de er imot. 77 prosent tror ikke på egyptiske myndigheter når de hevder landet gjør alt de kan for å stanse våpensmugling til Gaza-stripen. 66,5 prosent mener statsminister Ehud Olmert bør gå av dersom Winograd-komiteens endelige rapport inneholder tøff kritikk mot statsministeren. Olmert bør gå av selv om komiteen ikke gir en direkte oppfordring til det, mener dette flertallet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart