Tillater én levering av drivstoff og medisiner til Gaza-stripen

Israels forsvarssjef Ehud Barak har gitt klarsignal for én leveranse av drivstoff og livsnødvendige medisiner til Gaza-stripen, melder israelske nettaviser.
Israel svarte i forrige uke på et nytt bombardement av terror-raketter med å stenge av grensen til det Hamas-kontrollerte området fullstendig. Etter at grensen ble hermetisk lukket, har rakettangrepene blitt drastisk redusert.
– Det ser ut som om de forstod budskapet på Gaza-stripen. I dag, for eksempel, har det bare blitt avfyrt én Kassam-rakett. Vårt militære og økonomiske press har hatt sin virkning, sier en militær kilde til Ha’aretz.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart