Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Angrepet med fire raketter fra Gaza-stripen

Palestinske terrorister på Gaza-stripen angrep Israel med fire Kassam-raketter tirsdag morgen. En av rakettene traff en kibbutz og to av dem ved innfarten til byen Sderot. Omtrent på samme tid leverte israelske tankbiler 700.000 liter med drivstoff til Gaza-stripen, nok til å levere strøm til Gaza-stripen i to døgn. Tre andre tankbiler leverte gass til komfyrer, skriver Jerusalem Post. Flere leveranser av strengt nødvendige produkter vil fortsette utover dagen og de neste dagene. Palestinske terrorister gjennomførte også et angrep på israelske bakkestyrker utplassert mot Gaza-grensen tirsdag morgen. Det ble skutt mot en IDF-traktor i nærheten av kibbutz Ein Hashlosha, hvor en frivillig arbeider fra Ecuador ble drept av en palestinsk snikskytter i forrige uke.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart