Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Europa har lagt for mye skyld på Israel

EU-kommisær Frano Frattini tok selvkritikk på Europas vegne under Herzliya-konferansen tirsdag. – Det har vært en stor misforståelse mellom Europa og Israel de siste årene, og Israels innvendinger er berettigede. I for lang tid har Europa lagt for mye skyld på Israel fordi det ikke er fred med palestinerne. Vi, som europeere, skulle ha forstått Israels problemer tidligere, sa Frattini i følge Yedioth Aharonoth. – Som venner var det vår oppgave å kritisere da vi følte det var behov for kritikk, men vi gjorde det for ofte og urettferdig. Vi ba dere ta sjanser og ofte gav vi dere ikke forsikringer om at dere ikke ville bli stående alene hvis noe gikk galt, la Frattini til. Han mener Europa forstår «kompleksiteten i Midtøsten-landskapet» bedre nå enn tidligere. EU-kommisæren mener det er feil å fremstille Israels aksjoner og sanksjoner mot Hamas på Gaza-stripen som noen krigsforbrytelse. – Israel har rett til å forsvare seg selv mot Kassam-raketter, slo Frattini fast.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart