Israel blir OECD-medlem før jeg slutter

Guvernør i Israels Bank, Stanley Fischer, lover at Israel skal bli fullverdig medlem av den økonomiske eliteorganisasjonen OECD før han forsvinner fra stillingen. Fischer tok over jobben i 2005 og har to og et halvt år igjen av sin termin.
– Vi håper å nå det viktigste neste steget, å bli medlem, ganske raskt. Det er ikke mulig å komme med en eksakt dato, men vi håper det vil skje veldig snart. Helt klart før min termin er over, og trolig selv før finansministerens periode er over, forsikrer guvernøren.
I dag utgjør OECD 30 medlemsland, som alle er blant de mest økonomisk utviklede i verden. Israel er i en prosess sammen med fire andre nasjoner, Russland, Estland, Slovenia og Chile, for å kunne bli tildelt medlemskap.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart