Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jeg angrer ikke på mine valg under krigen

– Jeg angrer ikke på noen av de viktige avgjørelser jeg har tatt som statsminister, verken de som er knyttet til krigen i Libanon eller avgjørelser knyttet til andre saker, sa statsminister Ehud Olmert under Herzliya-konferansen onsdag. Olmert innrømmet at det ble gjort feil, men mener han har lært. – Avgjørelsene jeg har tatt [etter Den andre Libanon-krigen] har skapt mer sikkerhet, mer ro, mindre terror, større [militær] avskrekning og bedre økonomi for staten Israel enn den har hatt på mange år, la Olmert til. Den relative roen på nordfronten etter krigen mot Hizbollah i 2006 tilskriver statsministeren den «enorme [militære] styrken til Israel». – Er dette det beste man kan oppnå? Ikke nødvendigvis. Vil det bli en ny krig? Det er er en mulighet man aldri kan utelukke i Midtøsten, sa Olmert.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart