Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Fortsatt fri ferdsel fra Gaza til Sinai

Egyptiske sikkerhetsstyrker har ikke klart å stanse trafikken gjennom Rafah mellom Gaza-stripen og Sinai-halvøya. Søndag skal egypterne ha klart å stanse palestinske kjøretøy, men palestinere kan fortsatt bevege seg fritt frem og tilbake over grensen til fots, i følge internasjonale nyhetsbyråer. – Våre grensevakter har fått mandat til å besvare med skyting dersom de blir beskutt, opplyser en egyptisk tjenestemann. I løpet av de siste to dagene er 38 egyptiske soldater skadet i konfrontasjoner med palestinere som kastet stein og skjøt med håndvåpen. Militante palestinere brøt seg gjennom grensegjerdet mellom Gaza-stripen og Egypt på onsdag. Israelske sikkerhetsstyrker frykter at militante palestinere vil prøve å infiltrere Israel via Sinai-halvøya. Den åpne grensen kan også intensivere våpensmuglingen til Hamas og de andre terrororganisasjonene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart