Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk duo vant Grand Slam-tittel i Melbourne

Israelerne Andy Ram og Yoni Erlich vant lørdagens Australian Open-finale i double-tennis, melder Jerusalem Post. De er dermed de første israelere til å vinne en Grand Slam-tittel i sin klasse. Den israelske duoen slo ut franske Michael Llodra og Arnaud Clement med sifrene 7-5 og 7-6 i finalen. – Dette er en utrolig øyeblikk. Det er et stort, stort øyeblikk for oss. Jeg har vunnet to Grand Slam før i mixed double-klassen, men det er ikke engang i nærheten av hva jeg føler akkurat nå, sa Ram til avisen. – Jeg har ventet på dette øyeblikket helt siden jeg ble født. Det er fantastisk erfaring. Da jeg var barn og så på Grand Slam-turneringene på fjernsyn, trodde jeg aldri at jeg kom til å komme meg her selv. Det er en utrolig turnering. Den har en fantastisk atmosfære. Det er en ubegripelig tittel å vinne, forklarer en følelsesladet Erlich etter kampen. Duoen gikk gjennom hele turneringen uten å tape et eneste sett.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart