Israelsk duo vant Grand Slam-tittel i Melbourne

Israelerne Andy Ram og Yoni Erlich vant lørdagens Australian Open-finale i double-tennis, melder Jerusalem Post. De er dermed de første israelere til å vinne en Grand Slam-tittel i sin klasse. Den israelske duoen slo ut franske Michael Llodra og Arnaud Clement med sifrene 7-5 og 7-6 i finalen. – Dette er en utrolig øyeblikk. Det er et stort, stort øyeblikk for oss. Jeg har vunnet to Grand Slam før i mixed double-klassen, men det er ikke engang i nærheten av hva jeg føler akkurat nå, sa Ram til avisen. – Jeg har ventet på dette øyeblikket helt siden jeg ble født. Det er fantastisk erfaring. Da jeg var barn og så på Grand Slam-turneringene på fjernsyn, trodde jeg aldri at jeg kom til å komme meg her selv. Det er en utrolig turnering. Den har en fantastisk atmosfære. Det er en ubegripelig tittel å vinne, forklarer en følelsesladet Erlich etter kampen. Duoen gikk gjennom hele turneringen uten å tape et eneste sett.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart