Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Palestinske flyktninger hører til i deres egen stat

Den demokratiske presidentkandidaten Barack Obama svarte mandag på spørsmål fra israelske journalister i en telefonkonferanse. Obama slo fast at de palestinske flyktningene hører til i sin egen stat, og at de ikke har noen "bokstavelig" rett til å vende tilbake til Israel. Dermed legger Obama seg på linje med presidentene George W. Bush og Bill Clinton. Yasser Arafats krav om at millioner av arabiske flyktningene skulle ha "rett til å vende tilbake" til selve Israel var en hovedårsak til sammenbruddet i forhandlingene i 2000/2001. – Rammene for enhver [freds]avtale vil innebære at man sikrer at Israel forblir en jødisk stat, sa Obama. Presidentkandidaten går inn for en tostats-løsning, men setter klare krav til palestinerne. – Vi kan ikke komme videre uten at det skapes noe tillit til at palestinerne er i stand til å etablere et sikkerhetsapparat som kan forhindre at Israel stadig blir angrepet, sa Obama. Han tok også til orde for at den planlagte palestinske staten må få kontroll over sammenhengende landarealer som gjør at staten kan fungere effektivt.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart