Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Trusler mot Israel kan ikke tolereres

Statsminister Ehud Olmert talte mandag under en minneseremoni for Holocausts ofre. Han trakk en parallell mellom det tyske naziregimet, og trusselen som Israel i dag står overfor – underforstått Iran og deres atomprogram. – Det jødiske folk vil aldri igjen være uten et hjemland eller uten makt til å kunne forsvare seg selv, slik som det var i Holocausts dager. Likevel følger vi kanskje mer nøye med og er mer sensitive enn noe annet folk, når det kommer til trusler om utryddelse, sa Olmert. Samtidig understreket statsministeren at Israel er klar til å forsvare seg selv, og at de har styrke nok til å klare det. Også opposisjonsleder Benjamin Netanyahu talte under seremonien. Han brukte mye taletid på å imøtegå den voksende antisemittismen i verden. – Antisemittismen er tilbake i full styrke. Tidligere var dette forbeholdt ytre høyresiden, men i dag kan vi finne det også på ytre venstresiden og blant radikale islamske elementer i Europa, sa Likuds leder.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart