Egypt stanset palestinske terrorister

Egyptiske sikkerhetsstyrker har arrestert fem palestinere som planla terrorangrep i Israel, melder den egyptiske avisen Al-Ahram. Terroristene var blant annet utstyrt med magebelter som selvmordsbombere bruker. En annen terrorcelle som tok seg inn i Egypt fra Gaza-stripen skal også være arrestert. Denne gruppen var utstyrt med kart som viste detaljerte beskrivelser av israelske militærstillinger langs grensen mellom Negev og Sinai Egypt krever at alle palestinere som har tatt seg inn i landet ulovlig de siste dagene returnerer innen utgangen av denne uken. – Egyptiske myndigheter vil straffeforfølge alle som "bryter loven" ved å forbli i Egypt, melder Al-Ahram. Arabiske diplomater anslår at ti tusen palestinere fortsatt oppholder seg på Sinai-halvøya.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart