Mellom 300 og 500 Hamas-soldater i Sinai

I følge kilder i de Fatah-kontrollerte selvstyremyndighetene har mellom 300 og 500 væpnede menn fra Gaza-stripen rykket inn i Sinai den siste uken. De fleste av soldatene tilhører Hamas og Islamsk Jihad, skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. – Egypt har gitt Hamas ultimatum om å trekke soldatene tilbake innen utgangen av denne uken, sier sikkerhetskildene. I løpet av de siste dagene skal egyptiske myndigheter ha konfiskert våpen til over hundre væpnede palestinere. Fatah-representantene hevder Hamas og andre væpnede grupper har importert tonnevis av eksplosiver, våpen og narkotika til Gaza-stripen den siste uken. Maskerte militssoldater brøt gjennom grensegjerdet i Rafah onsdag i forrige uke.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart