Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mellom 300 og 500 Hamas-soldater i Sinai

I følge kilder i de Fatah-kontrollerte selvstyremyndighetene har mellom 300 og 500 væpnede menn fra Gaza-stripen rykket inn i Sinai den siste uken. De fleste av soldatene tilhører Hamas og Islamsk Jihad, skriver Khaled Abu Toameh i Jerusalem Post. – Egypt har gitt Hamas ultimatum om å trekke soldatene tilbake innen utgangen av denne uken, sier sikkerhetskildene. I løpet av de siste dagene skal egyptiske myndigheter ha konfiskert våpen til over hundre væpnede palestinere. Fatah-representantene hevder Hamas og andre væpnede grupper har importert tonnevis av eksplosiver, våpen og narkotika til Gaza-stripen den siste uken. Maskerte militssoldater brøt gjennom grensegjerdet i Rafah onsdag i forrige uke.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart