Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ok med strømstans som svar på rakettangrep

Israels høyesterett har gitt staten grønt lys til å redusere strøm- og drivstoffleveransene til Gaza-stripen. Tiltaket er en økonomisk sanksjon som svar på daglige rakettangrep mot sivile israelske tettseder. Selv med begrensninger vil leveransene fra Israel være tilstrekkelige til å dekke de humanitære behovene til sivilbefolkningen, mener dommerne. – Vi understreker at Gaza-stripen er kontrollert av en morderisk terrorgruppe som stadig angriper staten Israel og dets innbyggere, og som bryter enhver forskrift i internasjonal lov med sine voldelige aksjoner, skriver sjef for Høyesterett, Dorit Beinisch. I september 2007 erklærte den israelske regjeringen Gaza-stripen som "fiendtlig område". I oktober gav forsvarsminister Ehud Barak prinsippielt klarsignal til å redusere strøm- og drivstoff-leveransene, men Israel har brukt virkemiddelet i veldig begrenset grad fordi avgjørelsen ble anket til rettsvesenet av flere organisasjoner. Den siste tiden er drivstoffleveransene redusert, men strømleveransen er blitt opprettholdt. Israel leverer alt drivstoff til Gaza-stripen, og ca. 70 prosent av strømforbruket.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart