Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Olmert kan overleve politisk

Konklusjonene i Winograd-komiteens endelige rapport var for mild til å tvinge fram statsminister Ehud Olmerts avgang. Det innrømmer sentralt plasserte kilder i regjeringskoalisjonen, i følge Jerusalem Post. Opposisjonspolitikerne finner setninger i rapporten som de mener styrker kravet om Olmerts avgang, men hittil har signalene fra regjeringspartnerne vært beroligende for Olmert. Flere mener Olmert ble renvasket av Winograd-komiteen. Ingen av de toneangivende topp-politikerne i Kadima, Ap eller Shas har foreløpig krevd hans avgang. – Ehud Barak vil synes det er ekstremt vanskelig å kreve Olmerts avgang på grunnlag av denne rapporten, sier en medarbeider av Ap-lederen. – Rapporten var ikke så tøff som vi trodde den ville bli, sier en annen kilde i Ap. Innad i Ap skal det være kun fire av 19 Knesset-medlemmer som presser på for å trekke partiet ut av regjeringskoalisjonen. – Rapporten kan gjerne betegnes som mild, men det er ingen tvil om at den må føre til Olmerts avgang, sier Knesset-medlem Ophir Paz-Pines.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart