Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Opposisjonen krever Olmerts avgang

Opposisjonspartiene i Knesset krever statsminister Ehud Olmerts avgang etter Winograd-komiteen publiserte sin endelige rapport onsdag kveld. I dag sender Likud en flyttebil til statsministerens bolig, "for å understreke at Olmert må pakke og flytte ut". – Dette er den hardeste rapporten i landets historie. Den forteller at statministeren gjennomførte en krig på en mislykket, uansvarlig og amatøraktig måte uten sidestykke, sier Knesset-medlem Yuval Steinitz fra Likud. – Olmert vil gå over i historien som Israels verste leder, sier Knesset-medlem Arye Eldad fra NU-NRP. Også fra venstre-opposisjonen blir Olmert oppfordret til å trekke seg. – Dersom statsministeren forstår at han bærer personlig ansvar, er den eneste konklusjonen ikke at han er den eneste som kan rette feilene, men at han må gå av, sier Meretz-leder Yossi Beilin.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart