Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Opposisjonen krever Olmerts avgang

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Opposisjonspartiene i Knesset krever statsminister Ehud Olmerts avgang etter Winograd-komiteen publiserte sin endelige rapport onsdag kveld. I dag sender Likud en flyttebil til statsministerens bolig, "for å understreke at Olmert må pakke og flytte ut". – Dette er den hardeste rapporten i landets historie. Den forteller at statministeren gjennomførte en krig på en mislykket, uansvarlig og amatøraktig måte uten sidestykke, sier Knesset-medlem Yuval Steinitz fra Likud. – Olmert vil gå over i historien som Israels verste leder, sier Knesset-medlem Arye Eldad fra NU-NRP. Også fra venstre-opposisjonen blir Olmert oppfordret til å trekke seg. – Dersom statsministeren forstår at han bærer personlig ansvar, er den eneste konklusjonen ikke at han er den eneste som kan rette feilene, men at han må gå av, sier Meretz-leder Yossi Beilin.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart