14 år gammel jente skadet av Kassam

Etter en kort periode med relativ ro, flammet konflikten mellom Hamas-styrkene på Gaza-stripen og de israelske forsvarsstyrkene opp igjen tirsdag – dagen etter Hamas drepte en eldre israelsk kvinne og gav hennes mann livstruende skader i terrorangrepet i Dimona. Den israelske avisen Ha’aretz melder at tettsteder i området rundt Gaza-stripen ble rammet av et "regn" av Kassam-raketter i to runder, om morgenen og ettermiddagen. En 14 år gammel israelsk jente i Sderot ble moderat skadet, og flere andre fikk lettere skader. Minst 12 rakett- og 13 granat-nedslag ble registrert. En av rakettene gjorde store ødeleggelser i en privatbolig i Sderot. Taket var ikke forsterket for å motstå raketter. Andre raketter slo ned nær to barnehager og en videregående skole. Tirsdag kveld kom også storbyen Ashkelon under palestinsk rakettangrep. Tre Kassam-raketter slo ned i byen, uten at det blir meldt om noen skader. I israelske anti-terror operasjoner på Gaza-stripen ble til sammen ni Hamas-soldater drept, de fleste i et luftangrep mot en politistasjon i Abassan, øst for Khan Yunis. Etter angrepet evakuerte Hamas alle sine bygninger i frykt for nye israelske bombeangrep. – Luftangrepet var et svar på rakettregnet tirsdag morgen, sier en IDF-kilde. Det virker også som om Israel ville gi et svar på terrorangrepet i Dimona, som Hamas i Hebron har tatt på seg ansvaret for.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart