Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

14 år gammel jente skadet av Kassam

Etter en kort periode med relativ ro, flammet konflikten mellom Hamas-styrkene på Gaza-stripen og de israelske forsvarsstyrkene opp igjen tirsdag – dagen etter Hamas drepte en eldre israelsk kvinne og gav hennes mann livstruende skader i terrorangrepet i Dimona. Den israelske avisen Ha’aretz melder at tettsteder i området rundt Gaza-stripen ble rammet av et "regn" av Kassam-raketter i to runder, om morgenen og ettermiddagen. En 14 år gammel israelsk jente i Sderot ble moderat skadet, og flere andre fikk lettere skader. Minst 12 rakett- og 13 granat-nedslag ble registrert. En av rakettene gjorde store ødeleggelser i en privatbolig i Sderot. Taket var ikke forsterket for å motstå raketter. Andre raketter slo ned nær to barnehager og en videregående skole. Tirsdag kveld kom også storbyen Ashkelon under palestinsk rakettangrep. Tre Kassam-raketter slo ned i byen, uten at det blir meldt om noen skader. I israelske anti-terror operasjoner på Gaza-stripen ble til sammen ni Hamas-soldater drept, de fleste i et luftangrep mot en politistasjon i Abassan, øst for Khan Yunis. Etter angrepet evakuerte Hamas alle sine bygninger i frykt for nye israelske bombeangrep. – Luftangrepet var et svar på rakettregnet tirsdag morgen, sier en IDF-kilde. Det virker også som om Israel ville gi et svar på terrorangrepet i Dimona, som Hamas i Hebron har tatt på seg ansvaret for.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart