Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Kan oppleve konkurser som følge av svak dollar

Den stadige verdifallet av den amerikanske dollaren fører til at mange enheter innen kibbutz-industrien står i fare for å gå konkurs. Det fortalte formann i Kibbutz-industrienes forbund, Jonatan Melamed til Jerusalem Post mandag. – Skaden er veldig alvorlig. Vi snakker om flere hundre millioner dollar […] Jeg kan si at det allerede er fabrikker som vurderer nedleggelse, særlig i tekstilsektoren, som baserer seg på dollaren, forteller Melamed. Mange kibbutz-fabrikker ser nå på muligheten for å si opp ansatte. Men "det er alltid disse menneskene som må ende opp med å betale prisen for disse krisene," mener formannen. Tirsdag besøkte finansminister Ronnie Bar-On flere kibbutzer i Vest-Galilea, og møtte ansatte og bestyrere ved disse kibbutzene for å forhøre seg om situasjonen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart