Stengte et undervisningssenter drevet av Hamas

Politiet i Jerusalem stengte mandag et religions- og undervisningssenter på østkanten av byen, som myndighetene hevder er drevet av Hamas. I følge Jerusalem Post var det sikkerhetsminister Avi Dichter som utstedte ordren om stengningen. Senteret skal ha blitt brukt til å rekruttere medlemmer til islamistiske grupper, sier en talsmann for politiet. Det vil imidlertid ikke senterets direktør Hussein Abu Hamed gå med på, og kaller anklagene "grunnløse." – Vi har ikke forbindelser med noen palestinsk fraksjon, og vi representerer ikke noen palestinsk fraksjon, hevder Abu Hamed. Senteret ble etablert så tidlig som i 2000. Ledelsen har nå gått til høyesterett for å få overprøvd den statlige avgjørelsen om å stenge virksomheten.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart