Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Stengte et undervisningssenter drevet av Hamas

Politiet i Jerusalem stengte mandag et religions- og undervisningssenter på østkanten av byen, som myndighetene hevder er drevet av Hamas. I følge Jerusalem Post var det sikkerhetsminister Avi Dichter som utstedte ordren om stengningen. Senteret skal ha blitt brukt til å rekruttere medlemmer til islamistiske grupper, sier en talsmann for politiet. Det vil imidlertid ikke senterets direktør Hussein Abu Hamed gå med på, og kaller anklagene "grunnløse." – Vi har ikke forbindelser med noen palestinsk fraksjon, og vi representerer ikke noen palestinsk fraksjon, hevder Abu Hamed. Senteret ble etablert så tidlig som i 2000. Ledelsen har nå gått til høyesterett for å få overprøvd den statlige avgjørelsen om å stenge virksomheten.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart