Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vil betale 5,5 millioner kroner for fellende bevis mot Olmert

Elementer på ytre høyresiden i USA og Israel skal være villige til å betale store beløp for å få statsminister Ehud Olmert felt på juridisk grunnlag, i følge en reportasje fra tv-stasjonen Kanal 2. En forretningsmann ble tilbudt én million dollar – ikke mindre enn 5,5 millioner kroner – for opplysninger som kan tvinge frem statsministerens avgang. TV-kanalen har opptak av samtalen mellom en privatetterforsker som arbeider for Olmerts politiske motstandere og forretningsmannen. Etterforskeren spør forretningsmannen om han sitter på informasjon som kan felle Olmert og forklarer: – Et større antall mektige personligheter stiller seg bak dette initiativet. Situasjonen i dag er at Olmert ikke er bra for jødene. Du vet like godt som meg at han ikke er bra for jødene. Og det er en gruppe mennesker som har tatt på seg [å fjerne ham fra makten], veldig mektige folk, på et globalt plan. På spørsmål om hvem disse menneskene er, svarer etterforskeren: – Gode jøder. Og jeg har blitt sendt for å ta meg av saken og prøve å fjerne denne personen [Olmert] fra den posisjonen han er i […] Det er en stor bonusutbetaling involvert i dette, forklarer han. Privatetterforskeren er på jakt etter bevis på all mulige slags korrupsjon. Forretningsmannen er så interessert i å vite hvor mye "pamasa", altså penger, som er involvert. – Dersom vi gjorde en god jobb ville vi få én million dollar, [som vi får dersom] vi får noen statsadvokater, i politiet eller i media til å si "Dette kan vi felle ham med".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart