Vil betale 5,5 millioner kroner for fellende bevis mot Olmert

Elementer på ytre høyresiden i USA og Israel skal være villige til å betale store beløp for å få statsminister Ehud Olmert felt på juridisk grunnlag, i følge en reportasje fra tv-stasjonen Kanal 2. En forretningsmann ble tilbudt én million dollar – ikke mindre enn 5,5 millioner kroner – for opplysninger som kan tvinge frem statsministerens avgang. TV-kanalen har opptak av samtalen mellom en privatetterforsker som arbeider for Olmerts politiske motstandere og forretningsmannen. Etterforskeren spør forretningsmannen om han sitter på informasjon som kan felle Olmert og forklarer: – Et større antall mektige personligheter stiller seg bak dette initiativet. Situasjonen i dag er at Olmert ikke er bra for jødene. Du vet like godt som meg at han ikke er bra for jødene. Og det er en gruppe mennesker som har tatt på seg [å fjerne ham fra makten], veldig mektige folk, på et globalt plan. På spørsmål om hvem disse menneskene er, svarer etterforskeren: – Gode jøder. Og jeg har blitt sendt for å ta meg av saken og prøve å fjerne denne personen [Olmert] fra den posisjonen han er i […] Det er en stor bonusutbetaling involvert i dette, forklarer han. Privatetterforskeren er på jakt etter bevis på all mulige slags korrupsjon. Forretningsmannen er så interessert i å vite hvor mye "pamasa", altså penger, som er involvert. – Dersom vi gjorde en god jobb ville vi få én million dollar, [som vi får dersom] vi får noen statsadvokater, i politiet eller i media til å si "Dette kan vi felle ham med".

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart