Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil tillate Egypt å doble grensestyrke

Utenriksminister Tzipi Livni har endret syn når det gjelder Egypts grensestyrke mot Gaza-stripen. Nå anbefaler hun at Egypt får øke sin soldatkontingent fra 750 til 1.500, slik både Egypt og USA ønsker. Livni vil også tillate at grensevaktene får bedre våpen, melder Ha’aretz. Forsvarsdepartementet og de israelske forsvarsstyrkene, på sin side, går fortsatt sterkt imot forslaget. De frykter en forsterket vaktstyrke kan utgjøre en sikkerhetstrussel mot Israel. – Hva er verst, å ha 750 flere egyptiske soldater i området, eller en ny situasjon hvor grensen er vidåpen og det ikke er nok soldater til å holde den stengt, spør en medarbeider i Utenriksdepartementet.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart