Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Feilene fra Libanon fortsetter i Sderot

Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu besøkte den rakettherjede byen Sderot torsdag ettermiddag. – Alle som ønsker å se hvordan feilene fra Libanon [krigen mot Hizbollah] fortsetter, bør besøke Sderot, sa Netanyahu. I forrige uke påpekte Winograd-komiteen en rekke feil som ble gjort under Den andre Libanon-krigen. – Tusenvis av israelere blir angrepet med raketter. Dette er en situasjon som ikke kan fortsette, slo Likud-lederen fast. Netanyahu trappet opp sine verbale angrep på statsminister Ehud Olmerts regjering. – Det er en svak og feilslått regjering som ikke kan sende den sterkeste hæren i Midtøsten mot en gruppe terrorister, sa Netanyahu. Han reklamerte også for sitt eget statsministerkandidatur. – Vi må basere oss på handling, og ikke mirakler. Vi må endre vår strategi fra utmattelse til triumf. Denne regjeringen kan ikke få det til. En regjering ledet av meg vil være i stand til det, sa Netanyahu.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart