Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hundre terrorister fra Sinai stanset på to år

Etter at Israel trakk seg tilbake fra Gaza-stripen i 2005 har IDF og Shin Bet arrestert mer enn hundre terrorister som prøvde å infiltrere Israel fra Gaza-stripen via Sinai-halvøya, skriver Yaakov Katz i Jerusalem Post. I samme periode er mer enn ti celler som arrangerte infiltrasjoner oppløst. – Blant terroristene var det selvmordsbombere, våpeneksperter på vei til Vestbredden og ledere av kidnappingsaksjoner av israelske soldater, skriver Katz. Etter at grensen mellom Gaza-stripen og Egypt ble fullstendig åpen i slutten av januar, frykter Israel at antallet infiltrasjoner av terrorister vil øke. Hundrevis av væpnede palestinere benyttet sjansen til å dra inn i Sinai da grensen ble åpnet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart